YRITÄ ITSESI.

Työ ei tunnu työltä, kun rakastaa sitä mitä tekee

MIKÄ IHMEEN BUSINESS-AKATEMIA?

Business-Akatemian tavoitteena on kehittää, opastaa ja innostaa yrittäjäkokelaita yrittäjyyden tiellä valmennuksen, mentoroinnin, tiimiharjoittelun ja osuuskuntatoiminnan kautta. Akatemiaan voit hakea mukaan ilman ideaa tai jo valmiin idean kanssa.

 

Business-Akatemiaa kehittävät Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Aikuiskoulutuskeskus Kouvola, Kouvolan seudun ammattiopisto sekä Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto yhteistyössä TE-toimiston, Kouvola Innovation Oy:n sekä Cursor Oy:n kanssa. Asiantuntijamme sparraavat ja auttavat viemään ideaasi eteenpäin. Hae mukaan ja maksimoi mahdollisuutesi työllistyä.

KENELLE BUSINESS-AKATEMIA SOPII? 

Voit hakea Business-Akatemiaan, jos haluat työllistyä ja kehittää itseäsi tai olet kiinnostunut yrityksen perustamisesta uravaihtoehtona. Akatemian aikana saat oppilaitosten täyden tuen ja palvelut yrityksen suunnitteluun ja käynnistämiseen. Hae mukaan valmennukseen!

MITÄ VOIT ODOTTAA VALMENNUKSELTA?

Valmennusryhmiä on viisi ja ne toimivat Kouvolassa Xamkin Kasarminmäen kampuksella, Kouvolan seudun ammattiopistolla sekä Aikuiskoulutuskeskuksella. Kotkassa ryhmät ovat Xamkin Metsolan kampuksella ja Etelä-Kymenlaakson ammattiopistolla. Yrittäjyyden asiantuntijat auttavat yrittäjyyskokelaita saavuttamaan ja konkretisoimaan yritysideansa. 

Markkinointi, brändäys, viestintä- ja myyntitaidot tulevat tutuksi teemapäivien, sparrauksen ja mentoroinnin kautta. Valmennuksen aikana voit hankkia tarvittavan tieto- ja taitopaketin, joilla yritystoiminnan voit aloittaa.

Kiinnostus heräsi ja haluat lisäinfoa
tai muuten kysyä valmennuksesta?
OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ.

© BUSINESS-AKATEMIA

  • Facebook Basic Black