Team Leaderit

YRITTÄJYYDEN ASIANTUNTIJAT.

Työ ei tunnu työltä, kun rakastaa sitä mitä tekee.

MERI VALTA

"Tärkeintä on aloittaa!

 

 

Palvelumuotoilu & tuotteistaminen

 

Jo opiskeluaikana olin tiiviisti mukana erilaisissa ja monimuotoisissa projekteissa ja hankkeissa. Niiden kautta myös työllistyin valmistumisen jälkeen. Olen koulutukseltani muotoilija, tila- ja palvelumuotoilu ovat pääosaamisalueitani. Asiakkaan ja ihmisen aito, vuorovaikutteinen kohtaaminen ovat suunnittelutyöni avainasioita.

 

Muotoilija-minäni on sitkeä, periksi antamaton, innovatiivinen ja rohkea. Pidän vastavuoroisuudesta ja haasteista, inspiroivista keskusteluista ja arkipäiväisistä oivalluksista. Oman yrityksen perustamisen ja toiminnan kehittämisen kautta voin tarjota myös konkreettista tukea ja käytännön neuvoja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

 
 

Markkinointi & sosiaalinen media

Olen tekniikan ammattilainen, insinööri ja paperiteollisuuden prosessien kautta oppinut järjestelmäosaaja. Olen mentori, valmentaja, opastaja ja tukihenkilö. 

Business-Akatemia tarjoaa yhdessä tekemisen kautta huippumahdollisuuden yrittäjyyteen. Lupaan sinulle aimoannoksen positiivista asennetta, tukea ja kannustusta.

Business-Akatemian valmennus on loistotilaisuus kehittää omaa ideaasi, osaamistasi kohti yrittäjyyttä, kohti sinun unelmia. Ole rohkea ja tule mukaan valmennukseen!

 

LINDA JAATINEN

"Positiivisella asenteella pötkii pitkälle!

 

 

Yrityksen talous & Yrittäjyys

Hei kaikki, työskentelen Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa taloushallinnon ja yrittäjyyden kouluttajana. Olen ollut auttamassa useita alkavia yrityksiä niiden talousasioissa. Startti- ja investointilaskelmat ovat ydin osaamistani.

Työkokemusta on yritysmaailmassa monenlaisista tehtävistä noin 20 vuoden ajalta. Koulutukseltani olen laskenta-ekonomi ja taloushallinto on hyvin hanskassa, sekä teoriassa että käytännössä.

PEKKA HOKKANEN

"Yrittämällä unelmista totta!

 

 

 

Yrityksen talous & yrittäjyys

Hei kaikki, työskentelen Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa taloushallinnon ja yrittäjyyden kouluttajana. Olen ollut auttamassa useita alkavia yrityksiä niiden talousasioissa. Startti- ja investointilaskelmat ovat ydin osaamistani.

Työkokemusta on yritysmaailmassa monenlaisista tehtävistä noin 20 vuoden ajalta. Koulutukseltani olen laskenta-ekonomi ja taloushallinto on hyvin hanskassa, sekä teoriassa että käytännössä.

PEKKA HOKKANEN

"Yrittämällä unelmista totta!

 

 

 

ANTTI HIETA

"Ne jotka kummeksuvat toimintaasi nyt, kyselevät myöhemmin, kuinka oikein onnistuit."

 

 

Verkostoituminen & luonnonvara-alan yrittäjyys

 

Olen Antti, projektivastaava, sekä yrittäjyyden asiantuntija Kouvolan seudun ammattiopistosta. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri AMK (2001). Kokopäiväisen työni ohella suoritan myös tuotantotalouden DI-tutkintoa.

 

Minulla on vuosien kokemus erilaisten yrittäjyyteen liittyvien projektien ja hankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta eri koulutusasteilla ja erilaisille kohderyhmille. Käytännön yrittäjäkokemusta olen saanut pyöritettyäni 2000 -luvun alussa muutaman vuoden ajan omaa metsäpalveluyritystäni Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella.

 

Työhistoriani kautta olen oppinut näkemään itseni ennen kaikkea asioiden mahdollistajana. Vahvinta osaamistani ovat erilaisten kehittämisprojektien suunnittelu ja toteutus, sekä mm. kulloistenkin tavoitteiden saavuttamiseksi tarvittavien asiantuntijaverkostojen luominen ja hyödyntäminen. 

 

 

Business-Akatemian kautta osaamiseni on myös sinun käytössäsi! 

Myynti & markkinointi

Myynnin, markkinoinnin ja ammatillisen verkostoitumisen asiantuntija, entinen osuuskuntayrittäjä ja koulutukselta Tiimiakatemian valmentajatutkinnon omaava Kauppatieteiden Maisteri.

RIKU HAPPONEN

"Ilman myyntiosaamista Sinusta ei tule yrittäjää!

 

 

 
 

MINNA PARKAS

"Luota itseesi!

 

 

Markkinointi & yritysilme

Olen työskennellyt paljon tapahtumatuotannon, markkinoinnin ja julkaisugrafiikan parissa. Minulta löytyy osaamista markkinoinnin ja markkinointisuunnitelmien luomisen lisäksi yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelusta, kotisivujen päivityksestä ja ylläpidosta. Koulutukseltani olen markkinoinnin tradenomi, jonka lisäksi olen suorittanut julkaisugrafiikan ammattitutkinnon.

Yritysilmeen suunnittelu on lähtökohta yrityksen markkinoinnille sekä visuaaliselle identiteetille. Yritysilme luo asiakkaille mielikuvan yrityksen tarjonnasta, toiminnasta ja luotettavuudesta. Yrityksen kaikessa markkinoinnissa on tärkeää käyttää yhtenäistä visuaalista ilmettä, jolloin yritys on tunnistettavissa markkinointikanavasta riippumatta.

 

Mikäli tarvitset apua ja ohjeistusta yrityksesi markkinoinnin suunnittelussa, markkinoinnin budjetoinnissa tai visuaalisen ilmeen suunnittelussa, autan mielelläni.

© BUSINESS-AKATEMIA

  • Facebook Basic Black